Ben je van plan om je huidige kozijnen te laten vervangen door kunststof kozijnen van ALKU? Profiteer dan nu van gratis IKD-isolatie.

Ons meest duurzame kozijn ooit

Wist je dat je met de juiste kozijnen flink wat isolatiewinst kunt boeken? Gemiddeld gaat er 15 procent warmte verloren via kozijnen en deuren! De isolatiewaarde van het nieuwste kozijn van ALKU is hoger dan ooit, doordat elk onderdeel optimaal wordt geïsoleerd. Dit noemen we IKD®-isolatie.

Hoe werkt het?

Een kunststof kozijn heeft meerdere profielkamers. Wanneer de IKD®-technologie wordt toegepast, wordt één van die kamers gevuld met een speciaal schuim. Dit materiaal verhoogt de isolatiewaarde flink en zorgt er zo voor dat je woning in de winter warmer blijft en in de zomer minder opwarmt.

Actievoorwaarden

IKD®-isolatie is enkel mogelijk bij kozijnen met profieltype Alira of Quadra. Genoemde prijzen en kortingen zijn alleen van toepassing voor particuliere klanten tijdens de actieperiode (mei 2019 tot en met augustus 2019) en gelden alleen voor opdrachten welke in deze periode worden verstrekt. Vraag naar de volledige actievoorwaarden in de showroom. Algemene voorwaarden van ALKU zijn van toepassing.