Erkend dealer

Over ons

Webri is in 2008 gestart met de verkoop en montage van kunststof kozijnen. We hebben ervaring opgedaan met een aantal merken kunststof kozijnen, maar voelen ons bij Alku wel zeer thuis. We leveren graag kwaliteit en daarin vinden we elkaar. Ook de ondersteuning van de service afdeling van Alku is zowel voor de klant als voor ons van toegevoegde waarde.’

Onze drive is om klanten blij te maken met het mooier, duurzamer en onderhoudsvriendelijker maken van hun woning. Klanten zijn van harte welkom in onze showroom. Omdat wij ook veel op pad zijn en de showroom niet altijd bemand is, vragen wij wel om vooraf een afspraak te maken, zodat we alle tijd en aandacht hebben om uw wensen te bespreken. Onze sterke kant is de persoonlijke benadering en het meedenken. Wij behandelen u zoals wij ook zelf behandeld willen worden: duidelijk en transparant!

Door onze bouwkundige achtergrond en ervaring in de woningbouw kunnen wij u voorzien van deskundig en uitgebreid advies over de diverse mogelijkheden. Het uitvoeren van bouwkundige aanpassingen om bijvoorbeeld een vast raam te vervangen door een schuifpui of openslaande deuren zijn voor ons dan ook geen probleem.
Het is ook mogelijk om een afspraak bij u aan huis te maken om de situatie en de mogelijkheden ter plekke te bespreken.

Wij werken al jaren samen met 2 teams van deskundige monteurs die de kozijnen monteren volgens de voorschriften, dus met stelkozijnen en binnenafwerking.