Erkend dealer

Kunststof kozijnen

Heeft u genoeg van het jaarlijks terugkerend schilderwerk? Wij hebben de oplossing voor u.

ALKU kunststof kozijnen, hoogstaande kwaliteit en zeer onderhoudsvriendelijk met een hoge isolatiewaarde. Te leveren met isolatieglas of HR++ glas. Alles standaard met veiligheidsbeslag politiekeurmerk en geplaatst door vakkundige mensen.

Wij zijn dealer van het Alu kozijnen. Dit is een gerenommeerd bedrijf die aan de weg timmert.

De kozijnen zijn te verkrijgen met glad profiel of met houtnerf folie, nauwelijks van hout te onderscheiden. Ook zijn er vele kleuren te verkrijgen. Op de standaard basisprofielen wordt zogenaamde “pantserfolie” in kleur aangebracht.

Kozijnen van vlak tot verdieptprofiel, kunnen geproduceerd worden in de fabriek in Tilburg. Hierdoor is het een hollands produkt die voldoet aan alle produkt normeringen.

Door de rechteverbinding en het kunststofblokprofiel is het kozijn bijna niet meer te onderschijnde van een tratieoneel hard houtkozijn.

En nu met de nieuwe 9000 serie die voorbereid is om triple glas toe te passen voor nog betere isolatie waardes te waarborgen voor de toekomst.

Verder leveren we ook nog andere merken kunststofkozijnen van gerenommeerde bedrijven. In onze showroom hebben wij diverse opstellingen staan, zodat u kunt bekijken hoe ons produkt eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn.

Hiervoor maken wij graag een (geheel vrijblijvende) afpraak met u, zodat u rustig rond kunt kijken en wij alle tijd hebben om met u uw wensen te bespreken

Enthousiast geworden van dit verhaal?